ügyfél visszajelzés

Felújítás és eladás Zugló szívében

XIV. kerületben, került értékesítésre ez az egyedi adottságokkal ellátott, 36nm-es, amerikai konyhás, nappali + 1 fél szobás, földszinti, cirkófűtéses, 23nm-es terasszal rendelkező, minőségileg felújított kis lakás.

nappali-elottenappali-utana
halo-elottehalo-utana
furdo-elottefurdo-utana
terasz-elotteterasz-utana

Ingatlan rövid leírása

A lakás egy külön felújított egyszintes épületben helyezkedett el, így az épület állapota kiváló. Az ingatlan eredetileg és tulajdoni lap szerint 1 szobás, viszont részletesen átgondolt tervek alapján, 1 + 1 fél szobás lakássá alakították, mely munka eredménye az alábbiakban bemutatott hangulatos kis otthon.

A lakás 36nm amihez kizárólagos használattal tartozik a 23nm terasz. A teraszon keresztül lehet bejutni a lakásba. Az előszobába lépve balra (a régi konyha helyén) került kialakításra a hálószoba, innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba.

Az előszoba egylégteres a nappali-konyha-étkezővel, ahol a helykihasználás miatt, a konyha enyhén belóg a térbe. Ide került egy kisebb méretű étkező és az ülőgarnitúra.

A lakás a látványtervek mellett Home Staging szolgáltatást is kapott, hogy ne egy üres térben kelljen fogadni az érdeklődőket.

nappali-eredeti
nappali-latvanyterv
nappali-atalakitas-utan

Lakás hangulata

A felújítás ideje alatt, lépésről-lépésre minden apró részletre kiterjedően halattak a munkálatokkal, fal bontás-építés, cirkófűtés kialakítása, villany, vízvezetékek, burkolatok, ajtó-ablakok cseréje megtörtént, a nappaliba került kialakításra a konyha, ami látványos elhelyezésének köszönhetően, egyrészt térelválasztó szerepet is betölt a nappalival szemben, és kedvezőbb helykihasználást eredményezett.

A alapterület mérete optikailag is tágasabbnak és nagyobbnak tűnik, és a hálószobát is kellemes látvánnyal lehetett kivitelezni.

A lakás összességében, egy gyöngyszemé vált a végére, ahol a funkcionális kialakítás, az első perctől kezdve fontos szerepet játszott, a megfelelő helykihasználás miatt.

Körülmények

A tulajdonos több éve lakásfelújításokkal foglalkozik, ami a hobbijává is vált ennyi idő alatt, és ezért minden lakás felújítását, egy átgondolt koncepció általi tervezés előz meg, hogy a lehető legjobb végeredményt érhesse el, költségeket nem spórolva.

A Tulajdonos ebben az alkotási szakaszban keresett fel irodánkat, mivel a lakás kisebb mérete miatt, szeretett volna véleményt és javaslatot kérni, hogy a legkedvezőbb végeredmény szülessen.

Első körben az átalakítási ötleteinkkel kapcsolatosan folyt a kommunikáció, ami annyira jól sikerült, hogy az értékesítéssel kapcsolatban is segíthettünk, ami rövid idő alatt, a meghirdetett vételáron sikerült is.
Köszönjük szépen a lehetőséget.

Kihívás

Az ingatlan eredetileg és tulajdoni lap szerint 1 szobás volt. A részletesen átgondolt tervek alapján 1 + 1 fél szobás lakássá alakították, mely munka eredménye az itt bemutatott hangulatos és minőségi otthon.

A felújításkor, lépésről-lépésre, minden apró részletre kiterjedően haladtak a munkálatokkal. Fal bontás-építés, cirkófűtés kialakítása, villany, vízvezetékek, burkolatok, ajtó-ablakok cseréje történt. A nappaliban került kialakításra a konyha, ami látványos elhelyezésének köszönhetően, egyrészt térelválasztó szerepet is betölt, másrészt kedvezőbb helykihasználást eredményezett.

A kerítéssel körbekerített terasz, kiváló lehetőséget nyújtott, az első benyomás pozitív alakulásához. A belső udvar hangulatosan felújított volt, és ezzel már az első lépések után kellemes különbségekkel szembesülhettek az érdeklődök.

A megbízás eredménye

Lakás mérete (nm)

Szobák száma

Eladási idő (nap)

Vasziljevics Erika

eladó

“Timi nagyon sokat segített a lakással kapcsolatban, a kezdetektől egészen az eladásig.

Amikor megvettem a lakást felajánlotta, hogy ötletel rajta egy kicsit és csinál hozzá egy alaprajzot. Mikor elkészült vele meglepett azzal, hogy nem csak alaprajzot kaptam, hanem komplett 3D-s látványterveket is. Nagyon tetszett amit kitalált, igazán élhető és látványos kis lakás koncepciója volt előttem. El is döntöttem, hogy azt fogom megvalósítani, amit Timi kitalált.

A kivitelezés pontos tervek birtokában nem okozott nehézséget, és a végeredmény magáért beszél. A lakás nagyon szép lett, a terek élhetőek, az alaprajz praktikus.

Már csak az eladás volt hátra, de szerencsére Timi ebben is segített. Nem is kellett sokat várni, 1 héten belül megtalálta a tökéletes vevőt, aki boldog tulajdonosa lett a lakásnak. Ez egy igazi sikersztori mindkettőnk részéről. smile

Néhány további sikeres közvetítésünk

Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

A XV. kerület, Beller Imre utcai 12 lakásos társasház utcafrontos, viszont hátul, egy körbekerített nagy füvesített közös kert állt rendelkezésre, ahol a gyermekek biztonságos környezetben labdázhatnak vagy csak a kellemes időben a szabadban lehetnek.

bővebben
Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladása

Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladása

XVIII. kerületben, Miklós telep, csendes részén, de kiváló közlekedési lehetőség szomszédságában, kínáltuk eladásra, a közkedvelt, Népfürdő Otthon parkban, liftes újszerű társasház II. emeletén lévő, 60nm-es, 2 + 1 félszobás, D-Ny-i tájolású, világos, egyedi fűtéses, hangulatos, erkélyes lakást.

bővebben

Eladjuk az Ön lakását is

Keressen minket bátran és -egy sikeres eladás után- akár az Ön beszámolóját is olvashatják itt leendő megbízóink.