Álláslehetőség

Karrier a Dream Home Ingatlannál

A Dream Home csapata családias és szakmailag maximálisan elkötelezett, nem vagyunk sokan, és nem is akarunk ’birodalmat’ építeni.
Ha szeretnéd, hogy végre rád is figyeljenek a munkatársaid és tudod, hogy többre vagy képes, mint azt a körülötted lévők eddig gondolták, csak még nem nyújtott senki egy őszinte segítő kezet, akkor jó helyen jársz.
Sok embert meg lehet tanítani az ingatlan értékesítés fortélyaira, de nincs szükségünk mindenkire.

ingatlan közvetítő

Válassz minket!

Rád van szükségünk ...

… , ha már van tapasztalatod, de még nem találtad meg a helyed vagy nem kaptál lehetőséget, hogy Te is elmondhasd az ötleteidet. Téged keresünk, ha egy olyan helyen szeretnél dolgozni, ahova örömmel jársz be és figyelnek rád; ahol nem akarnak lecserélni akárkire. Te vagy a mi emberünk, ha már eleged van a nagy cégekből, ahol az egyén elvész és nem figyelnek rád, vagy ha úgy érzed több vagy egy átlagos ingatlanközvetítőnél.
Mi szeretnénk adni egy lehetőséget, hogy megmutasd igazából ki vagy.

Hitvallásunk ...

… , hogy egy csapat vagyunk, Te a mi partnerünk vagy és mi a te partnered.

Talán furcsán hangozhat, de nem a pénz az első, hanem az együttműködés, csapatmunka tisztasága és a jó érzés.

A szakmai elhivatottság, az akarat és a tenni akarás. Ha ezek megvannak, akkor a többi jön magától.

Nálunk nem csak egy „szám” leszel ...

… , hanem olyan kolléga vagy partner, akivel szívesen működünk együtt a napi teendőkben is, segítjük egymást és együtt fejlődünk. A sikerek mellett megosztjuk egymással a gondjainkat és nehézségeinket is. Ha szeretnél teljesen a magad ura lenni, arra is van lehetőség, úgy, hogy minden támogatást, rendszert, programot, képzést, irodát, jogi és gazdasági segítséget megkapsz, és nem kell egyedül dolgoznod abban az esetben sem.

Jelentkezz hozzánk!

A részletekkel kapcsolatban, keress meg minket elérhetőségek valamelyikén.
Várjuk jelentkezésed.