Eladó ingatlana van? Keresi az igazit?

Dream Home Ingatlan

“Ha nem találja álmai otthonát, alakítsuk ki, mi segítünk!”

Ön már megtette az első (és egyben az egyik legnehezebb) lépést: változtatni szeretne a jelenlegi életkörülményén, és elkezdett foglalkozni azzal, hogy megtalálja új otthonát, vagy értékesítse meglévő ingatlanát. Mi ezen az úton szeretnénk támogatni döntéseiben, segíteni és elkísérni minden lépésében, hogy a lehető legjobb feltételek mellett értékesítse meglévő ingatlanát. Csapatunk célja minden nap, hogy élethelyzeteket oldjon meg. Segítünk, hogy az ingatlaneladás és/vagy vásárlás, jó érzés és biztonságos legyen.

Az ingatlanközvetítésen túl olyan látványterveket, átalakítási ötleteket, lakberendezési – és kivitelezési javaslatokat nyújtunk, amellyel minden ingatlanból ki lehet hozni a lehető legjobbat. 15 éves tapasztalatunk alapján, ezzel nagy segítséget tudunk adni mind az eladóknak, mind pedig a vásárlóknak, hogy megfontoltabb és átláthatóbb döntést tudjanak hozni.

A Dream Home ingatlan, otthonos irodájával, professzionális hozzáállásával, családias környezetével, célul tűzte ki, hogy megmutatja Ügyfeleinek az utat, a legkedvezőbb eredmény eléréséhez.

lakás adás-vétel

Miért a Dream Home ingatlan?

R

Mert az esetek többségében nem egy ingatlant értékesítünk, hanem egy lehetőséget, aminek a segítségével, könnyedén meg tudja hozni a döntést a továbblépés megfelelő irányához.

R

Mert olyan exkluzív szolgáltatásokat tudunk alkalmazni az álmai eléréséhez díjmentesen, ami az ingatlanpiacon egyedülálló, és segíti pontosan megláttatni az ingatlanban rejlő alternatívákat.

R

Mert tudjuk, hogy mérjük fel igényeit ahhoz, hogy a legkedvezőbb eredményt érjük el.

R

Mert nem ijedünk meg a kihívásoktól, átgondolt, pontos tervezéssel minden lehetetlennek tűnő helyzetben van megoldás, amit mi megtalálunk!

R

Mert nálunk Ön nem egy a sok közül, hanem a legfontosabb, ezt tartjuk fő alapelvünknek.

R

Mert úgy foglalkozunk a megoldásra váró körülményeivel, mintha a sajátunk lenne, és a több mint egy évtizedes gyakorlati tapasztalatnak köszönhetően ismerjük a szükséges eszközöket.

R

Mert így egy naprakész, felkészült és lelkes ingatlan specialistára bízza otthona értékesítését, vagy megtalálását.

Tegye meg a következő lépést, találkozzon velünk egy kötetlen beszélgetésre, hogy választ és megoldást találjunk az Önben felmerülő kérdésekre és lehetőségekre.

Dream Home Ingatlan

Munkatársak

Németh Tímea
Bemutatkozás
Németh Tímea vagyok, a Dream Home Ingatlan iroda megálmodója és alapítója. 15 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, aminek köszönhetően, számtalan Ügyfélnek segíthettem, az ingatlanuk értékesítésében vagy álmai otthonuk megtalálásában, esetleg kialakításában.

Lakberendező belsőépítész végzettséggel rendelkezem, aminek köszönhetően megismerhettem az ingatlanközvetítői szakmát, ami a sok évek alatt a hivatásommá és egyben hobbimmá is vált.

Lakberendezőként, a megvásárolt ingatlanok felújításával vagy építésével és kialakításával kapcsolatosan kerestek fel az Ügyfelek, a váltást követően, pedig ingyenesen, arra használom a hozzáértésemet, és tudásomat, hogy az eladásban és a vásárlásnál segítsek a lehető legjobb eredményt elérni, és megtalálni a legjobb adottságokkal rendelkező ingatlant.

Budapest és környékével foglalkozom, főképen ajánlás útján keresnek fel az Ügyfeleim, amit az eddig nyújtott munkáimnak, maximalizmusomnak és eredményeknek köszönhetek, mivel minden ügy más és más, mint ahogy minden ember különböző, így nincs két egyforma ingatlan és körülmény sem.

Ismeretségek útján, Debrecenben, Nyíregyházán, Sopronban, Szegeden is oldottunk meg már sikeresen eladásokat.

A kitartásomat és szorgalmamat, az aktív versenysportban eltöltött évek alapozta meg, mely gyerekkoromtól végig kísért. Több ízben tapasztalhattam, hogy bármit el lehet érni ha teszek érte, ezért a ’ lehetetlen ’ ismeretlen szó a szótáramban.
Semmi nem kötelező, viszont érdemes egy kötetlen beszélgetés keretein belül felmérnie a ingatlanközvetítők közötti különbségeket, legyen tisztába a lehetőségeivel, és ez alapján hozza meg a választást, hogy kivel szeretne együtt dolgozni, és ki tudja a legnagyobb segítséget nyújtani az életkörülmény változás megoldásához. A cselekvés és a bizonyítás híve vagyok nem az ígérgetésé, abban hiszek, hogy egy korrekt őszinte vélemény, nagyobb eredményt hoz, és többet ér, mint egy teljesíthetetlen ígéret. Beszéljenek helyettem az eredmények, és alakítsa ki rólam a saját véleményét.

Ha segítségre van szüksége, keressen bátran, egy kötetlen beszélgetésre.

Korpás Csaba

Korpás Csaba

Dream Home Ingatlan Partner

Értékesítési és befektetési szakértő
+36 70/319-2515

Bemutatkozás
Üdvözlöm, Korpás Csaba vagyok értékesítési és befektetési szakértő. Közel 20 éve foglalkozom értékesítéssel, korábban ingatlan befektetésekben és hitelezésben is szereztem számos tapasztalatot és sikerélményt, bár a pályám kezdetét, fogtechnikusként kezdtem.

Hogyan is kerültem az ingatlan szakmába?

Elég hamar rájöttem, hogy az egyhelyben ülés nem az én világom. Ellenben, a szinte egész napos mozgásban való lét, változatosság, naponta új emberek megismerése, új élethelyzetek megoldásában való segítségnyújtás és a megfelelő megoldás megtalálása, na, igen, ez az, ami engem igazán éltet, motivált és boldoggá tesz!

Számtalan elégedett ügyfelet hagytam magam mögött, rengeteg élethelyzetet megoldottam, ami hatalmas büszkeséggel tölt el, látva az Ügyfeleim örömét és megnyugvását.

Végig jártam az Üzletkötői ranglétrát, a legeredményesebb ingatlanértékesítői címtől, a saját vállalkozásig, és végül a DREAM HOME INGATLAN, önálló Partnereként, megtaláltam a legmegfelelőbb körülményt és hátteret, hogy továbbra is mindent kielégítő segítséget nyújtsak, magas szintű szakmai tapasztalataimmal az álmai és céljai elérésében.

Tehát kedves leendő Ügyfeleim, amit ígérhetek, sőt garantálni tudok, hogy maximális udvariassággal, szakmaisággal és kiemelt odafigyeléssel fogom az Ön ingatlan ügyét is megoldani és elégedett Ügyfeleim körében köszönteni.

Egy kötetlen beszélgetést megér, hívjon bizalommal, rugalmasan állok rendelkezésére.

Garai Gabriella

Garai Gabriella

Értékesítési tanácsadó
+36 30/373-3303

Bemutatkozás
Garai Gabriella vagyok, a Dream Home Ingatlan csapatát erősítem, értékesítési és hitelezési tanácsadójaként. Több mint 15 éve dolgozom értékesítési területen, mely annak köszönhető, hogy szeretem a kihívásokat, megmérettetéseket, megoldandó feladatokat, sikerélményeket, és ami a legjobban motivál, az mindig az ügyfeleim elégedettsége, pozitív visszajelzése.

Minden ügylet és minden ügyfél más és más, igy újabb és újabb kihívásokkal nézek szembe, melyeket minden esetben szorgalommal, szakmai felkészültséggel, teljes odaadással, tisztelettel, és nem utolsó sorban, maximális elégedettség reményében oldok meg.

Ebből kiindulva, számomra az egyik legfontosabb, az ügyfeleim elégedettsége, mely folyamatosan megerősítést, önbizalmat, határozottságot épít bennem.

Célom, hogy minél több sikeres adás-vételben tudjam mind az eladót mind a vevőt erősíteni, segíteni, részükre a lehető legjobb megoldást találni minden körülményben.

Életemben jelentős helyet foglal el a sport, ennek köszönhetem a versenyszellemet, az akaraterőt, és a nagyfokú kitartást, mely tulajdonságaimat kamatoztathatom az ingatlan értékesítés terén, mely nem feladat számomra, hanem a hivatásom.

Másoddiplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi szakán jelenleg végzem, ahol olyan tudásra teszek szert, melyet az ingatlan értékesítés területén, hasznosan és eredményesen alkalmazhatok.

Szerencsésnek érzem magam, mert olyan csapatban dolgozhatom, ahol nem csak kollégák, de barátok is vagyunk a társaimmal, mind ezen túl, képzések és kiváló technikai háttér biztosítja a folyamatos fejlődésemet.

Életem során több száz ügyfélnek segítettem ingatlan értékesítésben, vásárlásban és ehhez kapcsolódóan hitelhez jutni, mely, ha nehéz feladatok árán is, de mindig sikerült.

A legtöbb magyarországi pénzintézet hiteleinek kihelyezésével foglalkozom, igy az adás-vételi folyamatot, akár a hitelügyintézéssel párhuzamosan egy kézben tudjuk intézni.

Természetesen, minden ügyletet részletesen átbeszélve az ügyfeleimmel, közösen hozzuk meg a döntést, és választjuk ki a lehető legkedvezőbb konstrukciót. Amint az adás-vétel megszületik, a hitellel kapcsolatos ügyintézési feladatok lekerülnek az ügyfelek válláról, minden folyamatot kezelek, és részletes tájékoztatást nyújtok minden lépésről. Ennek köszönhetően a legtöbb esetben, már csak a hitelszerződés aláírásakor szükséges az ügyfelek következő jelenléte.

Forduljon hozzám bizalommal, kívánom, hogy Ön is megtapasztalhassa milyen az, amikor egy kézben, átláthatóan, biztonsággal, sikeresen kisérem Önt végig az ügyletünk folyamataiban.

Forduljon hozzám bizalommal, és adjon lehetőséget, hogy bizonyíthassam, milyen amikor egy kézben, átláthatóan, biztonsággal végig kisérem egy ügylet folyamataiban.

I am fluent in the English language, thus you can turn to me if you need any help.

Partnereink, akiket jó szívvel ajánlunk Önnek is

Fotós

Molnár Gábor

+36 30/781-9414

Jogi képviselő

Dr. Dózsa Ernő

+36 30/939-6943

Nem kell tovább keresgélnie!

Megtalálta az Önnek való segítséget

Az ingatlanunk legtöbbször a legnagyobb vagyonunk, ennek sorsát nem bízhatjuk a véletlenre, mert szó szerint milliók múlhatnak azon, hogyan kerül a piacra.

Kíváncsi arra, hogy az Ön eladó ingatlanánál hogy tudnánk növelni az érdeklődést?

Ha igen, hívjon minket most, és éljen az ingyenes ingatlan-felmérésünkkel, ahol személyesen átbeszéljük Önnel a javaslatainkat és a lehetőségeit.

Kapcsolat felvétel