Ingyenes szolgáltatásunk: 3D látványterv készítése

Amikor egy álom valósággá válik !

 

Szeretné, ha ingatlana kitűnne a többi közül?
A vevő érzelmi alapon dönt, mi pedig megadjuk hozzá a tökéletes első benyomást, hogy könnyebb legyen a döntés és az ártárgyalás.
Díjmentesen készítjük el, eladó ingatlanához az átalakítási javaslatokat vagy a berendezési lehetőségeket bemutató, 3D-s fotorealisztikus látványtervét, mely nagymértékben növelheti az eladási árat.
Egyedülálló módon a hazai ingatlan közvetítői piacon, ezt a több százezer forint értékű szolgáltatást, mi díjmentesen adjuk Önnek, ezzel is segítve az eredményes eladást.

Miért jó a látványterv felújítandó ingatlan értékesítésénél?

Beleszeretni a lehetőségbe

Több éves tapasztalataink azt mutatják, hogy egy felújítandó ingatlannál, ha van átalakítási látványterv, és méretarányos alaprajzi elrendezés, (hogy pl. biztosan beférjen minden bútor) az érdeklődők már nem az ingatlan rossz állapotával foglalkoznak, hanem a lehetőségbe szeretnek bele. A fotorealisztikus látványterv, olyan lehetőségeket tár elénk, amit a HOME STAGING szolgáltatással sem lehet elérni, ennek köszönhetően a vevők többsége, képes érzelmi felárat fizetni egy olyan ingatlanért, amire vágyik, vagy ahol biztosan látható, hogy kialakíthatóak az elképzelései, vágyai és álmai.

Gazdaságos értéknövelés

Egy jó látványtervvel rengeteget spórolhatunk, – mind anyagilag, mind időben – hiszen jó előre kiderülhetnek az esetleg hibás választások, elrendezések – s időben tudjuk újragondolni, módosítani, felülírni elképzeléseiket!

Önnek nem kerül semmibe

A szolgáltatás ingyenes, ha a segítségünkkel szeretné értékesíteni ingatlanát, és a Vevő számára is nagy segítséget nyújt a felújítási szakemberekkel való konzultáció folyamán.

Most ilyen – de ilyen lehet

Felújítandó lakás 3D-s terve

felújítandó lakáslátványterv
jelenlegi hálóháló látványterv

‹ › Mozgassa a csúszkát jobbra-ballra a változás felfedezéséhez!

Miért jó a látványterv üres ingatlan értékesítésénél?

Megkönnyíti az értékesítést

Nagymértékben megkönnyítheti az értékesítést, ha például a meglévő állapotot bemutató fényképek mellett berendezési lehetőségekről, hangulatról látványtervek is készülnek.

Vevői igényeknek megfelelően

Ha képesek vagyunk felismerni a vevők igényeit, és a szerint készítjük el a látványtervet, már jó úton vagyunk. Megnézhető előre a nappali, étkező, hálószoba, gyerekszoba, és ha nem tetszik az elképzelt látvány, könnyedén változtatható.

Hatunk az érzelmekre

A közeli jövő látványa szinte biztosan érzelmeket vált ki egy érdeklődőből, és ezek az érzelmek széles skálán mozoghatnak az izgatott lelkesedéstől a biztonságos döntésig. Biztosan tudjuk, hogy az első benyomás mennyire fontos, és meghatározó a vevő számára.

Könnyebb berendezés

A Vevő szempontjából, megkönnyíti a bútorvásárlást, forma, méret, szín választása esetén. A látványtervvel valós képet kapunk a bútor elhelyezéséről, esetleges hibák felmerüléséről, dekorációk szükséges és ízléses mennyiségéről, színharmónia kialakításáról.

Most üres – de ilyen lenne berendezve

Üres lakás 3D látványterve

jelenlegi nappalinappali látványterv
üres nappalinappali látványterv
jelenlegi nappalinappali látványterv
jelenlegi hálóháló látványterv

‹ › Mozgassa a csúszkát jobbra-ballra a változás felfedezéséhez!

Miért jó a látványterv új ingatlan értékesítésénél?

Spórolás

Első körben az építtető kiadásilag sok pénzt spórolhat meg, pláne, ha több lakásos társasházról van szó, és minden lakás más adottságú és elosztású.

Már az építkezés megkezdése előtt látható a végeredmény

Személyessé és láthatóvá tudjuk alakítani a lakások bemutatását, már akkor is amikor még csak az alapokat készítik és csak az alaprajz áll rendelkezésre.

A lehetőségek bemutatása

A látványtervek eredményeképpen az eladó ingatlanok olyan arculatot kapnak, amely megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni, és az alaprajz mellett „virtuális fotók” sorozata is bemutatja a lakóteret.

Ilyen lesz, mikor elkészül

Új házak 3D látványterve

XV. kerület Pörge utcai sorház

XVI.kerület Csillag utcai sorház

XIII. kerület Fáy utca

XIII. kerület, Radnóti Miklós utcai lakás átalakítási lehetőségei

A belsőépítészeti látványtervezés mindig egy kommunikációs folyamat köztünk és ügyfeleink közt. Tapasztalatunk alapján tudjuk, mit kérdezzünk, milyen információkat szerezzünk be, illetve mit szolgáltassunk, hogy a látványtervezés projekt rugalmasan, gördülékenyen és sikeresen haladjon.

fotorealisztikus látványtervezés

Mire jó pontosan a 3D látványterv?

3D látványterv

  • Arra vágyik, hogy harmónia és melegség áradjon otthonából?
  • Kicsi lakást vásárol, de mégis szeretné a lehető legjobban kihasználni a tereket?
  • Vannak igényei, de nincs ötlete?
  • Rengeteg ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze egységbe, hogyan teremtsen harmóniát, és kellemes látványt?
  • Nem szeretne nagyobb átalakítást, de mégis szeretne változtatni az összképen, a színeken, a hangulaton?
  • Kíváncsi arra, milyen tér és stílus a legmegfelelőbb ahhoz, ahol igazán otthon érzi magát és maximálisan tükrözi személyiségét?

Rengeteg hirdetést lehet találni az ingatlanpiacon

Az eladásra váró ingatlanok között erős a verseny, és elsőként azok kelnek el, amelyekbe valaki – valamiért – bele tud szeretni, és erősíti a szándékot, hogy személyesen is megtekintse az elsők között.
A koncepciót, látványt nélkülöző hirdetések és a téves árképzés mind útvesztőbe terelhetik az eladást.

100 emberből csak 5 látja meg a lakás előnyeit, a többi 95-nek meg kell azt mutatni

Az üres (vagy zsúfolt), rossz minőségű lakásfotók nem hívogatóak, ezért az ingatlanok lehetőségeit csak kevesen látják meg ilyen fényképek alapján – a többieknek, meg kell mutatni!

Az ingatlanszakértők szerint az emberek többsége nem látja, az átalakítási lehetőségeket, vagy, hogy mi fér el egy helyiségben, és mi nem. Sokszor kisebbnek vagy nagyobbnak gondolják a szobákat a valóságosnál, vagy meg sem néznek egy kedvezőbb áron lévő 2 szobás lakást, ha minimum 3 szobára van szükségük, pedig többször előfordult már, hogy olyan átalakítási lehetőségeket rejtett magában, hogy akár 3-4 szobássá is lehetett alakítani. Ingatlan értékesítésnél sok lehetőség felmerülhet, de a hirdetések a legtöbb esetben még egy léptékhelyes alaprajzot sem tartalmaznak, nem beszélve egy átépítési lehetőségről vagy berendezési javaslatról.

Nagymértékben megkönnyítheti az értékesítést, ha például a meglévő állapotot bemutató fényképek mellett látványtervek is készülnek az átalakítási lehetőségekről.

Minden ember emocionális hatások mentén dönt, döntését pedig racionális érvekkel igyekszik alátámasztani: Személyes konzultációval, átbeszéljük, hogyan érdemes az ingatlanpiacon kínálni az ingatlanát, ha gyorsan, könnyen és a lehető legmagasabb áron szeretné értékesíteni.

Üres belső helyett

Sokan nem tudnak egy üres ingatlanba beleképzelni bútorokat, nem látják maguk előtt a szépen berendezett lakást. Ezért sokkal látványosabb, ha nem üres lakást mutatunk a vevőnek, hanem fotorealisztikus látványterven mutatjuk be a lehetőségeket.

Rendezett lakás

Egy lepukkant lakás nagyon nehezen adható el. Nem készíthető jó fotó róla, márpedig tudjuk a lakást elsősorban jó, látványos fényképpel lehet eladni. Egy felújítási és esetleg, átalakítási látványterv be tudja mutatni a lakásban rejlő lehetőségeket.

Profi segítség

Csapatunk profi 3D-s látványterveket készít. Mivel jól ismerjük a hazai ingatlanpiacot, ezért nem egy “átlagos” lakberendezési szolgáltatást nyújtunk, hanem a vevői igényeknek megfelelő és akár személyre szabott látványterveket tudunk készíteni.

Nem kell tovább keresgélnie!

Megtalálta az Önnek való segítséget

Az ingatlanunk legtöbbször a legnagyobb vagyonunk, ennek sorsát nem bízhatjuk a véletlenre, mert szó szerint milliók múlhatnak azon, hogyan kerül a piacra.

Kíváncsi arra, hogy az Ön eladó ingatlanánál hogy tudnánk növelni az érdeklődést?

Ha igen, hívjon minket most, és éljen az ingyenes ingatlan-felmérésünkkel, ahol személyesen átbeszéljük Önnel a javaslatainkat és a lehetőségeit.

Kapcsolat felvétel