Ingyenes szolgáltatásunk: Profi lakásfotók készítése

Miért az egyik legfontosabb a hirdetésben a fotó?

 

Az eladás pszichológiája: a vevő mindig érzelmi alapon dönt. Ezért a legfontosabb a tökéletes első benyomás.

Egy hirdetésben a vevők először a fotókat nézik meg és ha az tetszik nekik, akkor olvassák el csak a szöveget.

 

Mi díjmentesen készítjük el, eladó ingatlanáról azokat a profi fotókat, mely nagymértékben növelheti az eladási árat.

Profi ingatlanfotózás

A Dream Home Ingatlan nagy hangsúly fektet az ingatlanfotózásra is, hiszen az első dolog, amivel találkozunk egy ingatlan kapcsán, az a fotó.

Éljen a lehetőséggel, és Ön is tűnjön ki profi képekkel az átlagos, vagy rossz minőségű hirdetések közül!

Különösen ajánljuk a szolgáltatást azoknak a hirdetőknek, Tulajdonosoknak, Ingatlanközvetítőknek, akik felújított, újszerű, vagy nagy értékű ingatlanjukat szeretnék eladni vagy bérbe adni, és szeretnék a képekkel is prezentálni annak magas minőségét és értékét.

Tapasztalataink szerint az ingatlant kereső érdeklődők kevésbé racionális, mint inkább érzelmi alapokra helyezik döntésüket. Tudjuk, hogy egy kép többet ér ezer szónál, miért ne tálaljuk hát a fényképeket a lehető legmagasabb színvonalon, több százezer vagy akár több millió Forint extra bevételt elérve így, egy minimális befektetéssel.

Nem elég, hogy jó, annak is kell látszania

Gondoljon csak bele, ha az Ön ingatlana az egyik legszuperebb a piacon és nem mutatjuk meg a közönség számára fotókon keresztül az előnyeit, akkor nem lesz kellő potenciális vásárló, aki megnézné, hiába az az egyik legszimpatikusabb a piacon.

Profi szakemberek, profi eszközökkel

Fotóinkat professzionális gépekkel, szakmai múlttal és képzéssel a hátunk mögött készítjük.

Nemcsak egy egyszerű fotózás. Az ingatlant felkészítjük a fotózásra.

Fontosnak tartjuk, hogy az Ön otthonáról vonzó fotó készüljön annak érdekében, hogy megakadjon rajta az érdeklődő szeme, ezért időt szakítunk rá.

Ahogy a home staging szolgáltatásunknál itt is felkészítjük az otthonát a fotózásra, hangulatot teremtünk, beállítjuk a bútorokat a kiegészítőket, hogy a lehető legjobb képet mutassák.

Amatör helyett profi

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy az egyik ingatlanról készült fotó tetszett a másik, pedig nem. Mi lehet ennek az oka? Igen, szerepet játszik az egyéni ízlés is, de ha „rend” van egy fotón, tény, hogy az nagyobb százalékkal lesz vonzó és „szép”, mint az amelyikre nem fordítottak elég időt és energiát.

Az első benyomás

A professzionális fotózásra olykor nem hagynak elég időt. Sokan azt gondolják, hogy nem fontos, pedig bizonyított tény, hogy az ember 99%-ban az első néhány másodpercben eldönti valamiről, hogy az szimpatikus-e neki vagy nem és ezt csakis a fotó, a külső, a megjelenés alapján.
Nem csak egy kép készül a jelenlegi hangulatról, hanem szükség esetén, minden apró részletre kiterjedően, profi ’színpadra állítás’ és dekorálás előzi meg a fotózást, aminek köszönhetően, a legkedvezőbb látványban tudjuk otthonát megmutatni.

Ha az irodánk segítsége mellett dönt az értékesítéssel kapcsolatosan, a szolgáltatás ingyenes.

Ha nem csak eladás célból, hanem bármi más okból szeretne képeket ingatlanáról, hívja bizalommal külsős fotósunkat, aki rugalmasan és készséggel áll rendelkezésére,kedvező áron.
Hivatkozzon ránk „Dream Home Ingatlan”, és kedvezményben részesül.
Fotós

Molnár Gábor

+36 30/781-9414

Íme néhány, a fotósunk által készített képek közül

Profi lakásfotók készítése

Nem kell tovább keresgélnie!

Megtalálta az Önnek való segítséget

Az ingatlanunk legtöbbször a legnagyobb vagyonunk, ennek sorsát nem bízhatjuk a véletlenre, mert szó szerint milliók múlhatnak azon, hogyan kerül a piacra.

Kíváncsi arra, hogy az Ön eladó ingatlanánál hogy tudnánk növelni az érdeklődést?

Ha igen, hívjon minket most, és éljen az ingyenes ingatlan-felmérésünkkel, ahol személyesen átbeszéljük Önnel a javaslatainkat és a lehetőségeit.

Kapcsolat felvétel