ügyfél visszajelzés

Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladásának története

XVIII. kerületben, Miklós telep, csendes részén, de kiváló közlekedési lehetőség szomszédságában, kínáltuk eladásra, a közkedvelt, Népfürdő Otthon parkban, liftes újszerű társasház II. emeletén lévő, 60nm-es, 2 + 1 félszobás, D-Ny-i tájolású, világos, egyedi fűtéses, hangulatos, erkélyes lakást.
nappali
alaprajzalaprajz
konyha
gyerekszoba

Ingatlan rövid leírása

A lakópark környezete, hangulatosan parkosított, mely nagyrészben növelte az első benyomás pozitív érzését, az érdeklődők részéről. A közös, kerítéssel körbekerített kert és a parkosított rész mellett lévő, viacolorral kirakott terület, megfelelő helyszínt nyújtott, gyerekes családok szabadidős tevékenységéhez, amihez 2 játszótér is segítséget biztosít, korosztálytól függően.
A lakás a II. emeleten helyezkedett el. A nappali-konyha-étkezőn kívül 2 szoba állt rendelkezésre a fürdőszoba mellett és a nappalin keresztül egy belsőkertre néző erkélyt lehetett megközelíteni.

Lakás hangulata

A lakásba lépve egy előtérbe érkezünk, ahonnan az egy légterű közösségi tér közelíthető meg, ami erkélykapcsolatos, és az étkezőt egy bővíthető bárpult pótolja,mely látványilag, és helykihasználás szempontjából is nagyon praktikusnak bizonyult.
A nappali és étkező más lehetőséggel is berendezhető volt, viszont a 4 tagú család részére a szellősebb kialakítás, a tárolási lehetőségek miatt nem volt már megoldható. A nappaliból tovább haladva, egy közlekedőn keresztül lehetett megközelíteni a 2 szobát és a fürdőszobát.

Körülmények

A Tulajdonosok ajánlás útján kerestek fel minket, mivel a 4 tagú család kinőtte a lakásukat, ezért szerettek volna továbblépni, szintén a környéken, egy családi házba.
Az eladási és vásárlási folyamatokban, a megoldási lehetőségekben, eladási marketingben, a megfelelő családi fészek megtalálásában, és lebonyolításában, segítségre és javaslatokra volt szükségük, hogy ne okozzon problémát a kettő közötti idő lakhatási lehetősége.

Kihívás

A részletes továbblépési elképzelésük ellenére, a két gyermekre való tekintettel, a hogyan-továbbal és a kivitelezési lépésekkel kapcsolatban, viszont nehézségekbe ütköztek.
A biztonság érzése volt számukra az elsődleges, és a gyermekek nyugalma az életkörülmény váltás közben.
Részletes egyeztetések, és a lépések megtervezését követően elkezdődött a kellemes hangulatú, precíz, közös csapatmunka.

A megbízás eredménye

Lakás mérete (nm)

Szobák száma

Eladási idő (nap)

H. Árkosi Róbert

eladó

„Majdnem egy éven keresztül küzdött a családunk azzal a feladattal, hogy a kinőtt 60 négyzetméteres lakásunkat egy családi házra cserélje. Elég pontos elképzelésünk alakult ki arra vonatkozóan hogy milyen házba szeretnénk költözni, ennek a kritérium listának, a megcélzott területeken elég sok családi ház megfelelt, így volt kínálat amiből lehetett válogatni. A legfőbb akadály viszont az eladók maguk voltak, akik az egész eladási, átadási folyamatról elég sajátos elképzelésekkel rendelkeztek. Az egy év alatt két alkalommal is majdnem megvettünk egy ikerház felet (egyik alkalommal még pénzzel megerősített vételi szándéknyilatkozatot is tettünk) de az eladók felkészületlensége, rugalmatlansága és jó magunk rutintalansága miatt mindkét esetben elvesztettük ezeket a lehetőségeket.”

„Eléggé elbátortalanodtunk és reményvesztettek lettünk, mert nem szerettük volna el kótya-vetyélni azt sem amit annyi éven keresztül kemény munkával összegyűjtöttünk, és azt sem szerettük volna, hogy valamiféle csalás áldozatai legyünk.

Amikor a Dream Home Ingatlan ügyvezetőjével, Németh Tímeával találkoztunk, felcsillant a fény az alagút végén. Vázoltuk neki az elképzeléseinket úgy a saját lakásunk eladása kapcsán, mind az „álom otthon” családi házunkról, és szinte az összes szempontunkat elfogadta, sőt, meg is erősítette. Gondolkodás nélkül megbíztuk a munkával. Tímea a jutalékáért cseréjében nem csak a lakásunk eladását vállalta professzionálisan elkészített hirdetőfelülettel, hanem a potenciális vevők előszűrését, a lakás bemutatását egyedi módon (nekünk mint eladó tulajdonosoknak ez idő alatt „nem is volt szabad” megszólalnunk), az általunk kinézett családi házak látogatását helyettünk leszervezte, az ottani eladókkal az ártárgyalásokat professzionálisan levezette. Tímea vállalt munkájába beletartozott az is, hogy a vásárolt családi házunk felújításában belsőépítészeti tanácsokat ad, a felújítási költségek pontos kiszámításával.

Nagyon jó áron sikerült vennünk egy családi házat Tímea segítségével, mely hihetetlenül jó helyen van, és elképesztően van felszerelve. Korábban nem láttunk esélyét annak, hogy egy ilyen házba tudnánk költözni – a saját kritérium listánkat sok szempontból túl is teljesíti. Tímea hihetetlen precíz kommunikációs készsége kellett ahhoz, hogy ezt el tudjuk érni – az ő munkája egy valódi hozzáadott érték a szakmájához – és ez egyedülállónak tűnik.”

A lakásunkra pedig olyan vevőt hozott, aki gyorsan döntött, készpénzzel fizette az ingatlan árának szinte teljes értékét előre, így pénzügyi szempontból is elképesztően egyszerű volt a lebonyolítás.

„A Dream Home Ingatlan biztosított ügyvédi segítséget is az adás-vételi szerződések megkötésére. A cég ügyvédjei a precíz és pontos munka mellett rugalmasak is, a szerződések aláírása a Dream Home Ingatlan irodájában történt, az eladóknak és a vevőknek egyaránt megfelelő időpontokban (pl. este 19:00-kor is rendelkezésre álltak). Az ügyvédi díjak pedig nagyon vonzóak, a lakásunk vevői is a mi ügyvédünket választották, mert mind az ár, mind a rugalmasság komoly szempont volt nekik is. Szintén tartozik a Tímea stábjához komoly tapasztalattal és ügyfélkörrel rendelkező pénzügyi tanácsadó is, aki Magyarország összes kereskedelmi bankjával kapcsolatban áll, és díjmentesen segít kiválasztani azokat a hitel kondíciókat amelyek legjobban passzolnak az egyedi helyzetünkhöz.”

Összegezve

„Tímea munkája mind eladói, mind vevői oldalon állva hatalmas segítséget jelentett a családunknak, mert tervezhetővé tette a költözést: azon túl, hogy segített megvalósítani az álmainkat, azt is meg tudta becsülni nekünk, hogy kulcsrakészen mekkora kiadásokra számítsunk, és mikorra leszünk kész.”

„A cégének vannak kivitelező partnerei is, akiket ajánlani tud a munka elvégzésére, és már egyeztetni lehet velük akár a munkavégzés időpontjait is. Mindezzel hatalmas terhet vesz le azoknak a válláról, akik szeretik tudni előre, hogy mire számíthatnak mind pénzben, mind időben egy költözés során. Összegezve azt tudjuk mondani, hogy a Németh Tímea által vezetett Dream Home Ingatlan egy professzionális cég, mely munkája etalonként szolgál az ingatlanközvetítői szakmában.

Robi                   „

Nagyné Lázár Éva

vevő

„A XVIII. kerületi Ráday Gedeon utcai eladó ingatlannal kapcsolatban csak pozitív tapasztalatunk volt.

Az ingatlaniroda munkatársa/ügyvezetője Németh Tímea rendkívül segítőkészen mindig, minden kérdésünkre azonnal válaszolt, Személyisége is rendkívül szimpatikus volt.

Korrekt módon ügyvédet ajánlott, a szerződéskötést megszervezte, lebonyolította, az ingatlannal kapcsolatos minden információval a rendelkezésünkre állt.

Negatív tapasztalatunk NEM volt! Azt gondoljuk, hogy ritkaság, hogy ennyire odafigyelve és körültekintően működjön egy ingatlaniroda. Köszönjük a segítségüket és a pozitív hozzáállásukat, segítségüket.

További sikeres munkát kívánunk, Tímeának pedig boldog névnapot!”

Néhány további sikeres közvetítésünk

Felújítás és eladás Zugló szívében

Felújítás és eladás Zugló szívében

ügyfél visszajelzésFelújítás és eladás Zugló szívébenXIV. kerületben, került értékesítésre ez az egyedi adottságokkal ellátott, 36nm-es, amerikai konyhás, nappali + 1 fél szobás, földszinti, cirkófűtéses, 23nm-es terasszal rendelkező, minőségileg felújított kis lakás.[twenty20 img1="738"...

bővebben
Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

ügyfél visszajelzésEgy XV. kerületi lakásból az álomotthonbaA XV. kerület, Beller Imre utcai 12 lakásos társasház utcafrontos, viszont hátul, egy körbekerített nagy füvesített közös kert állt rendelkezésre, ahol a gyermekek biztonságos környezetben labdázhatnak vagy csak a kellemes időben a...

bővebben

Eladjuk az Ön lakását is

Keressen minket bátran és -egy sikeres eladás után- akár az Ön beszámolóját is olvashatják itt leendő megbízóink.