ügyfél visszajelzés

Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

A XV. kerület, Beller Imre utcai 12 lakásos társasház utcafrontos, viszont hátul, egy körbekerített nagy füvesített közös kert állt rendelkezésre, ahol a gyermekek biztonságos környezetben labdázhatnak vagy csak a kellemes időben a szabadban lehetnek.
nappali
halo
etkezo
alaprajz

Az ingatlan rövid leírása

A Beller Imre utcában került értékesítésre ez a 2000-ben épült, 12 lakásos társasház III. emeletén lévő, bruttó 81nm, nettó 76nm-es, nappali + 2 hálószobás, külön ablakos konyhás, D-NY-i fekvésű, kertre néző, cirkófűtéses, csendes lakás.

A lakás ablakai a hátsó kertre néznek, ennek köszönhetően, csendes és a gyermekek is kényelmesen figyelhetőek, ha a kertben játszanak a szomszéd gyerekekkel.

A közlekedési lehetőség kiváló autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Lakás hangulata

A lakás egy hangulatos lépcsőházon keresztül közelíthető meg. Elosztásának köszönhetően, kellemes otthont biztosít, mivel minden helyiség külön nyíló. Tágas terek állnak rendelkezésre, és a fürdőszoba, wc szeparált.

A lakás nagy előnye volt, hogy későbbiek folyamán, ha szükséges, átépíthető amerikai konyhás nappali+ 3 hálószobás lakássá, vagy a konyha és a nappali összenyitásával, közel 50nm tágas közösségi tér alakítható ki.

Körülmények

A Tulajdonos ajánlás útján került velünk kapcsolatba, amit rövid időn belül, egy kötetlen találkozó követett a helyszínen, hogy lássuk miről van szó és felmérjük a Tulajdonos elképzeléseit és az alkalmazható lehetőségeket. Több órás beszélgetést követően megszületett Ildikó részéről a döntés a közös munkával kapcsolatban, amit részletes tervezés követett. A feladatok alapján pár nap alatt összeállt a terv. Az eladás kezdetétől párhuzamosan, a következő otthon megtalálásával is foglalkoztunk, hogy a biztonságos váltás érzése ne sérüljön.

Kihívás

Külön kihívás volt, hogy az eladással egyidőben kellett a továbblépésben is segítenünk, ami így teljessé tette, a felmerülő élethelyzet megoldását.

Az eladás és a vásárlás folyamatait, nehézségeit -a háttérben- szakmailag felkészült, összeszokott csapatmunka segítette elő. Így Ildikónak csak a végeredménnyel kellett szembesülnie, kiválasztani és meghozni a számára és családjának legmegfelelőbb utat és döntést.

A megbízás eredménye

Lakás mérete (nm)

Szobák száma

Eladási idő (nap)

H. Ildikó

eladó

„Az ingatlanirodával egy kedves kolléganőm által kerültem kapcsolatba pár héttel ezelőtt. Timi és Mariann jöttek el hozzám bemutatkozni, illetve az eladásra szánt lakásomat megnézni. Már az első alkalommal, ami egy minden kötelezettség nélküli találkozó volt, teljes képet kaptam az iroda működéséről. Timi nagyon közvetlen, szimpatikus és barátságos volt, ez nagyon fontos szerintem, mert bennem már az első alkalom alatt kialakult a bizalom iránta, és szakmai hozzáértése is teljes mértékben meggyőzött arról, hogy rá bízzam a lakásom értékesítését. Nem volt kérdés, hogy igénybe veszem a segítségét az értékesítésben. A következő alkalommal már megkötöttük a szerződést a kizárólagos értékesítésre. Mindenről pontos tájékoztatást kaptam, a lakásról nagyon pontos és részletes adatfelvétel történt. A fotók profi módon készültek, a lehető legjobb beállításokkal, fényviszonyokkal, nagyon szuper képek lettek.”

„Részletesen megbeszéltük azt is, ha ügyfél/potenciális vásárló jön, hogyan mutatja be a lakást. Erre nem kellett sokat várni, két nap múlva már megtörtént az első (és egyben utolsó és egyetlen) lakásbemutatás az érdeklődőnek. Csak ámultam, hogy ilyen gyorsan ment. Nagyon tetszett, ahogy a lakás bemutatásra került, kidomborítva és előtérbe helyezve az átalakítási lehetőséget, amit a lakásom nyújt, és ami az ügyfél számára nagy segítség és támogatás volt a döntése meghozatalában. Merthogy ez az ügyfél úgy döntött, megveszi a lakást. Következett az áralku, amiben én nem vettem részt, ezt is már előre megbeszéltük, mi az az ár, ami nekem elfogadható. És ismét jött Timi profizmusa, sok éves szakmai tapasztalata, mert jóval magasabb árat sikerült kialkudnia, mint amennyit a vevő ajánlott. És persze a lépésekről folyamatos tájékoztatást kaptam telefonon, mindent megbeszéltünk. Vételi szándéknyilatkozat történt először a vevő részéről, minden nagyon gördülékenyen zajlott, alkalmazkodva az igényekhez minden szempontból, szakmailag, jogilag is, figyelemmel, megbízhatóan, körültekintően. Majd az adás-vételi szerződés megkötésekor is rendben, pontosan ment minden, Timi is jelen volt, tehát az egész folyamatot segítően végigkísérte.”

 

És ezzel még nincs vége a történetnek…

„Timi még az első találkozásunkkor felajánlotta, hogy segít nekem lakást találni. Sokat beszélgettünk, és az időközben eltelt pár hét alatt megismerte az igényeimet, milyen lakást szeretnék. Az irodában összeültünk egyszer, végignézve az ajánlatokat, mi az, ami szóba jöhet. Volt egy konkrét ajánlata is, egy olyan lakás, amit ő értékesített és az ő tervei alapján történt a felújítása. Kíváncsi voltam rá, és hát…beleszerettem rögtön ebbe a lakásba. Segített abban is, hogy eljött velem egy általam kiszemelt lakást is megnézni, sokat számított a döntésemben a véleménye is. És még ami nagyon fontos: segítségével nagyon kedvező áron és feltételekkel sikerült a vásárlás. Az adás-vételi szerződés az iroda által ajánlott ügyvéden keresztül zajlott, szintén rendben és Timi segítő támogatásával.”

Összegezve

„Maximálisan elégedett voltam az ingatlaniroda szolgáltatásaival, ha értékelni kellene a munkájukat, 10-es skálán 10 pontot adnék, és egészen biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek is.”

„Remélem, ezzel a példa értékű esettel egy kicsit én is segítettem az iroda munkáját, nagyon köszönök mindent.

Üdv.

Ildi                   „

Néhány további sikeres közvetítésünk

Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladása

Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladása

ügyfél visszajelzésEgy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladásának történeteXVIII. kerületben, Miklós telep, csendes részén, de kiváló közlekedési lehetőség szomszédságában, kínáltuk eladásra, a közkedvelt, Népfürdő Otthon parkban, liftes újszerű társasház II. emeletén lévő, 60nm-es, 2 + 1...

bővebben
Felújítás és eladás Zugló szívében

Felújítás és eladás Zugló szívében

ügyfél visszajelzésFelújítás és eladás Zugló szívébenXIV. kerületben, került értékesítésre ez az egyedi adottságokkal ellátott, 36nm-es, amerikai konyhás, nappali + 1 fél szobás, földszinti, cirkófűtéses, 23nm-es terasszal rendelkező, minőségileg felújított kis lakás.[twenty20 img1="738"...

bővebben

Eladjuk az Ön lakását is

Keressen minket bátran és -egy sikeres eladás után- akár az Ön beszámolóját is olvashatják itt leendő megbízóink.