ügyfél visszajelzés

Felújítás és eladás Zugló szívében

XIV. kerületben, került értékesítésre ez az egyedi adottságokkal ellátott, 36nm-es, amerikai konyhás, nappali + 1 fél szobás, földszinti, cirkófűtéses, 23nm-es terasszal rendelkező, minőségileg felújított kis lakás.

nappali-elottenappali-utana
halo-elottehalo-utana
furdo-elottefurdo-utana
terasz-elotteterasz-utana

Ingatlan rövid leírása

A lakás egy külön felújított egyszintes épületben helyezkedett el, így az épület állapota kiváló. Az ingatlan eredetileg és tulajdoni lap szerint 1 szobás, viszont részletesen átgondolt tervek alapján, 1 + 1 fél szobás lakássá alakították, mely munka eredménye az alábbiakban bemutatott hangulatos kis otthon.

A lakás 36nm amihez kizárólagos használattal tartozik a 23nm terasz. A teraszon keresztül lehet bejutni a lakásba. Az előszobába lépve balra (a régi konyha helyén) került kialakításra a hálószoba, innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba.

Az előszoba egylégteres a nappali-konyha-étkezővel, ahol a helykihasználás miatt, a konyha enyhén belóg a térbe. Ide került egy kisebb méretű étkező és az ülőgarnitúra.

A lakás a látványtervek mellett Home Staging szolgáltatást is kapott, hogy ne egy üres térben kelljen fogadni az érdeklődőket.

nappali-eredeti
nappali-latvanyterv
nappali-atalakitas-utan

Lakás hangulata

A felújítás ideje alatt, lépésről-lépésre minden apró részletre kiterjedően halattak a munkálatokkal, fal bontás-építés, cirkófűtés kialakítása, villany, vízvezetékek, burkolatok, ajtó-ablakok cseréje megtörtént, a nappaliba került kialakításra a konyha, ami látványos elhelyezésének köszönhetően, egyrészt térelválasztó szerepet is betölt a nappalival szemben, és kedvezőbb helykihasználást eredményezett.

A alapterület mérete optikailag is tágasabbnak és nagyobbnak tűnik, és a hálószobát is kellemes látvánnyal lehetett kivitelezni.

A lakás összességében, egy gyöngyszemé vált a végére, ahol a funkcionális kialakítás, az első perctől kezdve fontos szerepet játszott, a megfelelő helykihasználás miatt.

Körülmények

A tulajdonos több éve lakásfelújításokkal foglalkozik, ami a hobbijává is vált ennyi idő alatt, és ezért minden lakás felújítását, egy átgondolt koncepció általi tervezés előz meg, hogy a lehető legjobb végeredményt érhesse el, költségeket nem spórolva.

A Tulajdonos ebben az alkotási szakaszban keresett fel irodánkat, mivel a lakás kisebb mérete miatt, szeretett volna véleményt és javaslatot kérni, hogy a legkedvezőbb végeredmény szülessen.

Első körben az átalakítási ötleteinkkel kapcsolatosan folyt a kommunikáció, ami annyira jól sikerült, hogy az értékesítéssel kapcsolatban is segíthettünk, ami rövid idő alatt, a meghirdetett vételáron sikerült is.
Köszönjük szépen a lehetőséget.

Kihívás

Az ingatlan eredetileg és tulajdoni lap szerint 1 szobás volt. A részletesen átgondolt tervek alapján 1 + 1 fél szobás lakássá alakították, mely munka eredménye az itt bemutatott hangulatos és minőségi otthon.

A felújításkor, lépésről-lépésre, minden apró részletre kiterjedően haladtak a munkálatokkal. Fal bontás-építés, cirkófűtés kialakítása, villany, vízvezetékek, burkolatok, ajtó-ablakok cseréje történt. A nappaliban került kialakításra a konyha, ami látványos elhelyezésének köszönhetően, egyrészt térelválasztó szerepet is betölt, másrészt kedvezőbb helykihasználást eredményezett.

A kerítéssel körbekerített terasz, kiváló lehetőséget nyújtott, az első benyomás pozitív alakulásához. A belső udvar hangulatosan felújított volt, és ezzel már az első lépések után kellemes különbségekkel szembesülhettek az érdeklődök.

A megbízás eredménye

Lakás mérete (nm)

Szobák száma

Eladási idő (nap)

Vasziljevics Erika

eladó

„Timi nagyon sokat segített a lakással kapcsolatban, a kezdetektől egészen az eladásig.

Amikor megvettem a lakást felajánlotta, hogy ötletel rajta egy kicsit és csinál hozzá egy alaprajzot. Mikor elkészült vele meglepett azzal, hogy nem csak alaprajzot kaptam, hanem komplett 3D-s látványterveket is. Nagyon tetszett amit kitalált, igazán élhető és látványos kis lakás koncepciója volt előttem. El is döntöttem, hogy azt fogom megvalósítani, amit Timi kitalált.

A kivitelezés pontos tervek birtokában nem okozott nehézséget, és a végeredmény magáért beszél. A lakás nagyon szép lett, a terek élhetőek, az alaprajz praktikus.

Már csak az eladás volt hátra, de szerencsére Timi ebben is segített. Nem is kellett sokat várni, 1 héten belül megtalálta a tökéletes vevőt, aki boldog tulajdonosa lett a lakásnak. Ez egy igazi sikersztori mindkettőnk részéről. smile

Néhány további sikeres közvetítésünk

Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladása

Egy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladása

ügyfél visszajelzésEgy Ráday Gedeon utcai erkélyes lakás eladásának történeteXVIII. kerületben, Miklós telep, csendes részén, de kiváló közlekedési lehetőség szomszédságában, kínáltuk eladásra, a közkedvelt, Népfürdő Otthon parkban, liftes újszerű társasház II. emeletén lévő, 60nm-es, 2 + 1...

bővebben
Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

Egy XV. kerületi lakásból az álomotthonba

ügyfél visszajelzésEgy XV. kerületi lakásból az álomotthonbaA XV. kerület, Beller Imre utcai 12 lakásos társasház utcafrontos, viszont hátul, egy körbekerített nagy füvesített közös kert állt rendelkezésre, ahol a gyermekek biztonságos környezetben labdázhatnak vagy csak a kellemes időben a...

bővebben

Eladjuk az Ön lakását is

Keressen minket bátran és -egy sikeres eladás után- akár az Ön beszámolóját is olvashatják itt leendő megbízóink.